TAIDETTA & LAULUA,
ANNE MATTILAN JOULUKONSERTTI TAIDEKAHVILASSA PE 09.12.

Nimetön uusi.png

Tervetuloa mukaan Karvialla sijaitsevalle Annen Taidekahvilalle nauttimaan taiteilija ja monilahjakkuus Anne Mattilan joulukonsertista sekä hänen upeasta taiteestaan. Matkan voi mieltää myös pikkujouluksi, sillä herkuttelemme maittavan lounaan ja lisäksi kakkukahvit paikan päällä.

MATKAN HINTA 125€/hlö

sis. kuljetukset lounas, esittely, konsertti sekä kakkukahvit

 

Lähdemme aamuvarhaisella Kanta-Hämeestä kohti Pohjanmaata. Menomatkalla mahdollista pitää n. 30 min. omakustanteinen tauko. Kun olemme perillä Annen Taidekahvilalla, niin Anne Mattila esittelee itse meille paikkoja sekä taidenäyttelyään. Nautimme maittavan lounaan esittelyn päätteeksi.

Tämän jälkeen saamme nauttia Annen joulukonsertista sekä kakkukahveista. Lopuksi vielä omaa aikaa kierrellä näyttelyt sekä tehdä mahdolliset ostokset myymälästä.

 

”Taidekahvilassa pääset tutustumaan Annen maalauksiin. Niitä on alueella yli 100 kappaletta. Taidekahvilan alueella on 15 erilaista rakennusta, jossa jokaisessa pääset tutustumaan taiteeseen sekä runoihin. Taidepolku metsässä on pituudeltaan noin 700 metriä, sieltä löytyy mm. Pieni sinisenlinnun pyhäkkö, jota voi kysyä esimerkiksi pieneen vihkitilaisuuteen. 

Alueella on myymälä, jossa Annen taiteesta painettuja tuotteita sekä paljon muuta. 

Tuotteet valmistetaan 100% käsityönä täällä ja kahvilan emäntänä toimii Tarja Hietikko.”

Iltapäivällä lähdemme kotimatkalle. Paluumatkalla on mahdollista pitää myös n. 30 min. tauko.

PAIKKOJA RAJOITETUSTI. POIKKEUKSELLISESTI TARVITSEMME VÄHINTÄÄN 40 LÄHTIJÄÄ,

JOTTA KONSERTTI MAHDOLLISTA JÄRJESTÄÄ.

Viimeinen kuluton peruutuspäivä on 27.11.2022, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Matkalle mukaanpääsyä voi tiedustella myös tämän päivämäärän jälkeen. Matka maksetaan, kun toimistostamme on tullut vahvistus toteutumiselle. Maksutapoina käy lasku sähköpostitse ja kirjepostilla, maksut matkakaupassa sekä joissakin tilanteissa myös käteinen. Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdolliset ruoka-aineallergiat / muut tarvittavat lisätiedot / varaukset.

Retki toteutuu, mikäli vähintään 40 henkeä lähtee mukaan. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.