top of page

Hamina Tattoo la 16.07.

Varusmiessoittokunta-HTM-2018.jpg

Lähde HämeBus ValmisMatkojen järjestämälle ikimuistoiselle päiväretkelle Haminaan nauttimaan sekä kotimaisten että ulkolaisten sotilas-soittokuntien marssi- ja musiikkiesityksistä muutaman vuoden tauon jälkeen.

Tiedustele vapaita paikkoja!

MATKAN HINTA 109€/hlö

sis. kuljetukset, makoisan lounaan Kouvolassa sekä pääsyliput tapahtumaan

 

Bussimme starttaa aamulla Kanta-Hämeestä ja pysähdymme Kouvolassa maittavalle lounaalle. Tästä jatkamme Haminaan, klo 14:00 alkavaan Hamina Tattoo -tapahtumaan.

 

”Hamina Tattoo Festivaalin pääasia ja ehdoton kruunu ovat ainutlaatuiset marssishow’t Hamina Bastionissa. Parhaiden sotilassoittokuntien akrobaattiset kuviomarssiesitykset ja briljantti soitto kisaavat univormujen väriloiston kanssa Bastionin tapahtuma-areenalla.

Hamina Tattoo - kansainvälinen sotilasmusiikkifestivaali järjestetään nyt ensikertaa keskellä heinäkuuta. Tuolloin maailman parhaat sotilassoittokunnat, valtioidensa virallisina edustajina kokoontuvat jälleen Suomeen ja Haminaan.

Festivaaliohjelmistoon on jo varmistunut aivan parhaita esiintyjiä, kuten Alankomaiden ja Belgian kuninkaallisten maavoimien edustussoittokunnat sekä myös pikanttina erikoisuutena alppien musiikkiperinteitä vaaliva Saksan maavoimien soittokunta Garmisch-Partenkirchenistä.

 

Suomen Puolustusvoimat lähettää kesän 2022 tapahtumaan Laivaston soittokunnan Turusta, Rakuunasoittokunnan Lappeenrannasta, sekä Parolaan sijoitetun Puolustusvoimien Varusmiessoittokunnan. Esiintyjälista täydentyy koko ajan.”

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 31.05.2022.

Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdolliset ruokaaineallergiat / muut tarvittavat lisätiedot / varaukset.

Retki toteutuu, mikäli vähintään 20 henkeä lähtee mukaan. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

bottom of page