Helsingin Barokkiorkesterin
Uuden vuoden juhlakonsertti
Helsingin Musiikkitalolla pe 31.12. 

hebo_1920x1080px_UV pienempi.jpg

HämeBus ValmisMatkat vie sinut juhlistamaan vuoden vaihtumista Musiikkitalolle, missä Helsingin Barokkiorkesterin upea soitanta kajahtelee L’isola Disabitata -oopperan ympärillä.

MATKAN HINTA 99€ / hlö

sis. kuljetukset sekä pääsylipun

 

”Vuonna 1997 perustettu Helsingin Barokkiorkesteri tuo uusia näkökulmia vanhan musiikin tulkintaan. Taiteellisena johtajana on vuodesta 2003 toiminut Aapo Häkkinen, jonka johdolla orkesteri on noussut Euroopan arvostetuimpien periodiyhtyeiden joukkoon.

Helsingin Barokkiorkesteri aloitti syksyllä 2011 säännölliset konserttisarjat Helsingin Musiikkitalossa ja Raumalla Pyhän Ristin kirkossa. Kesällä 2013 orkesteri perusti barokkifestivaalin Janakkalaan.

Helsingin Barokkiorkesteri on esiintynyt lukuisilla korkean profiilin areenoilla kotimaassa ja ulkomailla, kuten esim. Suomen Kansallisoopperassa, Savonlinnan Oopperajuhlilla sekä kuluvana vuonna orkesteri esiintyy mm. Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Alankomaissa, Unkarissa, Espanjassa ja Portugalissa.”

Uuden vuoden juhlakonsertin teemana on Joseph Haydnenin kymmenes teos, L’isola Disabitata -ooppera, joka kertoo haaksirikkoisten suurista tunteista autiolla saarella.

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 17.12.-21 ja retki toteutuu, mikäli vähintään 20 henkeä lähtee mukaan. Maksimilähtijämäärä on 40. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.