top of page

HILJAISET SILLAT -MUSIKAALI
TURUN KAUPUNGINTEATTERISSA LA 18.03.

Hiljaiset-sillat_1920x908px-1.jpg
tkt_pystylogo-footer02.png

Lähde HämeBusin kanssa nauttimaan intohimoisesta musikaalielämyksestä Turun Kaupunginteatteriin. Hiljaiset sillat -musikaali pohjautuu Robert James Wallerin romaaniin The Bridges of Madison County, josta on myös tehty samanniminen elokuva päätähtinään Meryl Streep ja Clint Eastwood.

MATKAN HINTA 105€/hlö

sis. kuljetukset sekä pääsylipun

”Yksi aikamme intohimoisimmista tarinoista kuvaa musikaalimuodossa Francescan salamarakastumista ja siitä seuraavaa vaikeaa valintaa. Pysyäkö kotiäitinä vai antautuako tuntemattomalle tulevaisuudelle valokuvaaja Robertin kanssa? Sydän on kiinnittynyt perheeseen, mutta Robertin sytyttämää roihua ja avoimena odottavan maailman kutsua on vaikea vastustaa.

 

Francescana nähdään Elli Vallinoja (Maria Ylipään jäätyä äitiyslomalle 7.1.) ja Robertina Jonas Saari. Muun esiintyjäkaartin muodostavat Akseli Ferrand, Marika Huomolin, Linda Hämäläinen, Anna-Maija Jalkanen, Stefan Karlsson, Julius Martikainen, Peter Nyberg, Lasse Pajunen, Sonja Pajunoja, Kirsi Tarvainen ja Reeta Vestman. Musiikin sovituksesta vastaa musikaalikonkari Eeva Kontu.”

 

Ohjaaja: Samuel Harjanne - Teksti: Marsha Norman - Sävellys ja sanoitus: Jason Robert Brown Alkuperäisteos: Robert James Waller - Laulujen suomennos Hanna Kaila - Tekstin suomennos Reita Lounatvuori.

Viimeinen kuluton peruutuspäivä on 17.02.2023, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Matkalle mukaanpääsyä voi tiedustella myös tämän päivämäärän jälkeen. Matka maksetaan, kun toimistostamme on tullut vahvistus toteutumiselle. Maksutapoina käy lasku sähköpostitse ja kirjepostilla, maksut matkakaupassa sekä joissakin tilanteissa myös käteinen. Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdolliset ruoka-aineallergiat / muut tarvittavat lisätiedot / varaukset.

Retki toteutuu, mikäli vähintään 25 henkeä lähtee mukaan. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

VARAA MATKASI
bottom of page