Ilmajoen Musiikkijuhlat su 19.06.
Esityksenä: Hiljaiset perivät maan -ooppera

HPM_22.jpg
IMG_2934rE_kasitelty.jpg

Hyppää kyytiin ja ota mukava asento, sillä HämeBus ValmisMatkat suuntaa kesäkuussa Ilmajoen Musiikkijuhlille. Pariin kertaan siirretty lapuanliikkeestä kertova teos ’Hiljaiset perivät maan’ pääsee vihdoin näyttämölle kauniin Kyrönjoen rantaan Ooppera-lavalle.

MATKAN HINTA 129€/hlö

sis. kuljetukset sekä pääsylipun

 

Lähdemme aamulla liikkeelle Kanta-Hämeestä ja pidämme omakustanteisen lounastauon Jalasjärvellä.

Saavumme Ilmajoelle n. klo 12:00, ja näytös alkaa klo 13:00. Oopperanäytös kestää n. 3h 15min. sisältäen väliajan. Lähdemme kotimatkalle n. 30 min. esityksen loputtua. Pidämme omakustanteisen tauon myös kotimatkalla.

”Hiljaiset perivät maan on täydellinen ooppera: Siinä on ravisuttava aihe, riipaiseva rakkaustarina, jännitystä, huumoria, pakahduttavaa musiikkia ja säkenöivät solistit. Kaikki päättyy kuolemaan, mutta kenen? Lapuanliike oli voimakkaimmillaan kesällä 1930. Nyt kun teoista on kulunut tasan 90-vuotta, on oikea hetki käsitellä tapahtumia oopperan muodossa juuri Ilmajoella, aiheen sydämessä. Ooppera syntyy libretisti–ohjaaja Tuomas Parkkisen ja säveltäjä–kapellimestari Jukka Linkolan yhteistyönä.”

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 25.05.2022. Olemme jatkaneet ilmoittautumisaikaa.

Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdolliset ruokaaineallergiat / muut tarvittavat lisätiedot / varaukset.

Retki toteutuu, mikäli vähintään 20 henkeä lähtee mukaan. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.