top of page

Kuusan kesäteatterissa Taivaan Tulet 
& Pohjois-Päijänteen risteily PE 29.07.

rhea_risteily_kesa.jpg
TaivaanTulet_juliste-424x600_edited.jpg

Tervetuloa mukaan HämeBus ValmisMatkojen järjestämälle teatterimatkalle Jyväskylän seudulle. Matka alkaa risteilyllä M/S Rhealla Jyväskylästä Pohjois-Päijänteelle, jonka aikana nautitaan maittava lounas. Päivän kruunaa Taivaan Tulet ja Hallanvaara Kuusan kesäteatterissa.

MATKAN HINTA alk. 109€/hlö

sis. kuljetukset, lounaan, risteilyn sekä pääsylipun kesäteatteriin

 

Bussimme starttaa aamulla Kanta-Hämeestä kohti Jyväskylää. Lähdemme risteilemään Pohjois-Päijänteelle M/S Rhea -risteilijällä Lutakon satamasta, minne alus myös palaa takaisin (risteilyn kesto on n. 3h). Laivalla on meille tarjolla runsas noutopöytä ja kaikissa laivan ravintoloissa on myös A-oikeudet.

Risteilyn jälkeen bussimme kuljettaa Kuusan kesäteatteriin Laukaaseen, jossa iltapäivällä alkaa monille entuudestaan TV:stä tuttu esitys Taivaan Tulet: Hallanvaara.

Kesällä 2022 päästään jälleen seuraamaan kemijärveläistä elämänmenoa, kun suursuosion saavuttanut Taivaan tulet -saaga saa jatkoa toisessa itsenäisessä jatko-osassa nimeltä Hallanvaara. Kantaesityksenä nähtävä näytelmä perustuu suositun tv-sarjan kolmanteen ja neljänteen tuotantokauteen ja sen on Kanavateatteriin dramatisoinut Kirsi Sulonen, joka myös ohjaa esityksen ulkonäyttämöllemme.

Rikoksia, rakkautta, kostonhimoa, mustasukkaisuutta, katumusta ja omien polkujen etsintää sekä kasvukipuja on tiedossa Kemijärven kesäyössä, kun ilmassa on hallanvaaraa.

Rooleissa: Taru Eskonen-Myllylä, Leeni Hassel, Senni Häkkinen, Elina Hämäläinen, Laura Jouhtimäki, Sani Järvinen, Tarja Kytölä, Maarit Laakkonen, Arto Lehtikangas, Marketta Lindqvist, Jyri Linnakoski, Saga Lähtevänoja, Keijo Myllylä, Kerkko Myllylä, Kasper Olli, Helena Pasanen, Timo Piiparinen, Ville Prusti, Jouni Saikkonen, Seppo Tavi ja Iiris Tervanen.”

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 17.07.2022.

Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdolliset ruokaaineallergiat / muut tarvittavat lisätiedot / varaukset.

Retki toteutuu, mikäli vähintään 20 henkeä lähtee mukaan. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

bottom of page