Viikonlopun rentouttava kylpyläloma
Pärnussa pe-su 26.-28.11. 2 vrk

Nyt on tilaisuus ottaa irti arjesta ja rentoutua, lähde siis HämeBusin mukana pienelle kylpylälomalle Pärnuun. Matkan aikana ehtii tutustua vaikka Rüütlin pääkadun varrella sijaitseviin putiikkeihin ja tarjontaa löytyy myös kahviloissa ja ravintoloissa moneen makuun. Voit myös ihastella Pärnun kuvankaunista kaupunkimiljöötä, johon kuuluu mm. puiset talot ja mukulakivikadut.

MATKAN HINTA: 259€ / hlö aamiaisella, 2 yötä

Sis. bussikuljetus sekä ryhmänjohtajapalvelut, 2 yön majoitus 2hh (1hh lisä +60€) aamiaisella (myös kylpyläpalvelut klo 7:30-21:30 välillä), laivaliput kansipaikoin

Lisähinnasta saatavilla:

menomatkalle aamiainen 15€/hlö

 paluumatkalle päivällisbuffet 33€/hlö

 hytti alk. (sisä) B 29€/suunta

(ulko) A 39€/suunta

Laiva (Eckerölinen M/S Finlandia) lähtee perjantaina Helsingistä klo 9:00 kohti Tallinnaa. Laivaan nousu alkaa 30 min. ennen. Tallinnaan laiva saapuu klo 11:15. Bussimme odottaa satamassa ja lähtee kohti Pärnua, kun koko ryhmä on saatu kyytiin. Perille saavumme n. klo 14 aikaan ja majoittautuminen kylpylähotelli Estonia Medical Spahan voi alkaa. Tasokkaassa hotellissa on mahdollista nauttia kylpylän palveluista, vaikka aamusta iltaan.

Lauantai on kokonaan vapaata aikaa*, sunnuntaina lähtö aamupalan ja huoneen luovutuksen jälkeen kohti Tallinnaa. Siellä on aikaa kierrellä vaikkapa Vanhassa kaupungissa ja tutkia sataman torien tarjonta. Laiva lähtee klo 18:30 kohti Helsinkiä.  

*Lomalla ei ole ns. matkaohjelmaa, vaan jokainen voi viettää viikonlopun, miten itse haluaa. Halukkaille on lauantaina mahdollinen kuljetus Super Alkoon Latvian rajan tuntumaan. Korona-tilanteen ollessa edelleen huono, seuraamme tiiviisti matkustustiedotteita, joten Latvian retki vahvistuu lähempänä matkan ajankohtaa.

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 11.11.2021.

Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdolliset ruoka-aineallergiat / muut tarvittavat lisätiedot / -varaukset.

Tarkistathan aina ennen matkaa, että passisi / henkilökorttisi sekä matkavakuutuksesi on voimassa matkan ajan.

Kuljettaja/ Matkanjohtaja jakaa laivaliput bussissa ja hoitaa majoituksen hotellissa.

Tällä hetkellä ulkomaille matkustamiseen vaaditaan koronatodistus, joka on tulostettavissa jokaisen henkilökohtaisesta Oma-Kanta -palvelusta. Tätä saatetaan kysyä myös hotellissa.

 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.