Lumikuningatar -jääshow 
Tampereen uudella Kannen -areenalla
ENSI-ILTA la 01.01.-22

Lumikuningatar_1200x1200_og.jpg

Koet jotakin ainutlaatuista ja historiallista, kun lähdet HämeBus ValmisMatkojen järjestämälle matkalle kohti Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevaa upouutta Tampereen Kannen – areenaa, missä suomalaiset taitoluistelijat, jääkiekon ja esittävän taiteen huiput nousevat estradille.

MATKAN HINTA 97€ /hlö sis. kuljetukset sekä pääsylipun

 

” Lumikuningatar (Snedronningen) on H. C. Andersenin kirjoittama satu, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1844. Suomen Lappiin sijoittuva satu on pisimpiä Andersenin satuja, josta on tehty lukuisia elokuva-, tv- ja teatterisovituksia.

Pohjoismaiseen mytologiaan perustuva Lumikuningatar on eeppinen tarina maailman tärkeimmistä ja ajankohtaisimmista asioista. Jokaisella voi tulla eteen hetkiä, jolloin menee huonosti. Tuolloin olet todella onnekas, jos sinulla on yksikin ihminen, joka haluaa auttaa sinua. Kenellä tahansa meistä on mahdollisuus tehdä hyvää ja mahdollisuus valita tehdä hyvää. Ja kenestä tahansa ympärillämme voi tulla sankari, jos vain uskallamme auttaa toisiamme ja pyytää toisiltamme apua.

Rakastettu klassikkotarina nähdään nyt ensimmäistä kertaa jäällä. Se yhdistää suomalaisen taitoluistelun, jääkiekon ja esittävän taiteen huiput – ja tarinan modernisoidusta sovituksesta vastaa valosuunnittelun, ohjauksen, käsikirjoituksen ja puvustuksen huippuammattilaisista koostuva, kansainvälistä tunnustusta saanut taiteilijaryhmä.

Luvassa on visuaalisesti hengästyttävän upea audiovisuaalinen kokonaistaideteos, jota tähdittävät maamme kansainvälisesti nimekkäimmät taitoluistelijat sekä jääkiekkotähdet.”

Konsertin kokonaiskestoksi on arvioitu 2h sis. väliajan.

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 01.11.-21.

Retki toteutuu, mikäli vähintään 20 henkeä lähtee mukaan. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.