MATKA 2022 -MESSUT la 22.1.-22
Helsingin Messukeskuksessa

Matkamessut 2022.jpg

Lähde HämeBus ValmisMatkojen kanssa hakemaan matkailuideoita Pohjois-Euroopan suurimmasta matkailutapahtumasta, joka pidetään Helsingin Messukeskuksessa. Matkamessuilla esittäytyy vuosittain noin 1000 matkanjärjestäjää, matkakohdetta ja matkailualan palveluyritystä yli 80 maasta.

MATKAN HINTA 35€ /hlö sis. kuljetukset sekä messulipun

 

” Tulevan tapahtuman ohjelmasisältö koostuu mm. matkailualan ajankohtaisista aiheista ja trendeistä, sekä Partnerimaamme Kreikan tarjonnasta! Kreikka esittelee maan kohteita monipuolisesti. Esille pääsevät maan rikas historia antiikin kohteista luostareihin ja perinteisiin kreikkalaisiin kyliin. Myös maan monipuolinen luonto tulee esille upeine luontokohteineen ja aktiviteetteineen, unohtamatta kreikkalaista ruokakulttuuria.

Eri kohteiden ja aktiviteettien lisäksi messukävijä pääsee tutustumaan siihen, miten Kreikassa voi matkailija vierailla mahdollisimman vastuullisesti niin, että kohteiden luonto ja yhteisöt kestävät matkailijamäärät.”

Samaan aikaan ja samalla lipulla: Caravan, Lomakoti – 2nd Home ja Maata pitkin-tapahtumat!

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 15.01.-22.

Retki toteutuu, mikäli vähintään 20 henkeä lähtee mukaan. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.