top of page

MATKA 2024 -MESSUT la 20.1.
Helsingin Messukeskuksessa

Matkamessut 2022.jpg

Lähde HämeBus ValmisMatkojen kanssa hakemaan matkailuideoita Pohjois-Euroopan suurimmasta matkailutapahtumasta, joka pidetään Helsingin Messukeskuksessa. Matkamessuilla on satoja matkanjärjestäjiä ja -toimijoita, matkakohteita ja matkailualan palveluyrityksiä lähes 70 maasta.

MATKAN HINTA 39€ /hlö sis. kuljetukset sekä messulipun

 

”Kyllästyttääkö Google-hakujen teko matkaa suunnitellessasi? Entä jos kertoisimme sinulle, että voit löytää kaiken tarvitsemasi Matkamessuilta, yhden katon alta? Matkamessut avaavat oven sinun tarpeisiisi sopivan matkan löytämiseen ja suunnitteluun. Tapahtuman tunnelma on jotain, johon törmäät vain astuessasi lentokoneesta ulos. Kuule täsmävinkit, kerää tietoa päätöksen teon tueksi ja säästä aikaa, kun kaikki tieto löytyy saman katon alta!

Olitpa sitten intohimoinen seikkailija, kulttuurin ystävä, rentoutumisen ja auringon etsijä tai matkalla mökille, meillä on jotain juuri sinulle!”

Koe matkailun maailma kaikilla aisteilla. Anna Matkamessujen avata silmäsi uusille ideoille ja kohteille samalla, kun nautit eri puolilta maailmaa tulevista makuelämyksistä.

Samaan aikaan ja samalla lipulla: Caravan, Lomakoti – 2nd Home ja Maata pitkin-tapahtumat!

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 15.01.-24.

Retki toteutuu, mikäli vähintään 25 henkeä lähtee mukaan. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.

bottom of page