Pikkujoulumatka: Vantaan Outlet-myymälät, Fazer shop sekä iltaristeilyllä Arja Korisevan joulukonsertti to 2.12.

pikkujoulut_2020_1240x465 mainos.jpg

Lähde nauttimaan pikkujoulutunnelmasta HämeBusin matkassa Vantaan Outlet -myymälöistä ja Fazerin tehtaanmyymälästä joululahjavinkkejä etsien ja rennolla Eckerö Linen iltaristeilyllä vaikka Arja Korisevan kaunista joulukonserttia kuunnellen.

MATKAN HINTA alk. 99€ / hlö

sis. kuljetukset, laivaliput kansipaikoin sekä joulupäivällinen laivalla

A ja B hyttejä saatavilla lisähinnasta.

Käymme aamupäivällä Vantaalla sijaitsevissa Outlet-myymälöissä. Täällä tekee joulun valmisteluihin liittyviä hankintoja edullisesti laatumerkeiltä, esim. Havi & Familon, Halva, Iittala.

Tämän jälkeen jatkamme matkaa Vantaalla myös sijaitsevalle Karl Fazerin suklaatehtaalle, missä on mahdollista käydä ostoksilla tehtaanmyymälässä sekä Fazerila kahvilassa kahvittelemassa.

Iltapäivällä matka jatkuu kohti Länsisatamaa, missä nousemme Eckerön M/s Finlandialle. Laivalla nautimme jouluisesta tunnelmasta Itämeren aalloilla vaikka Arja Korisevan kaunista joulukonserttia kuunnellen sekä herkuttelemme monipuolisen joulupäivällisen merkeissä. Risteilyn kesto on 6h, ja laivalla on mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia. Risteilyn aikana ei poistuta laivasta ja bussi ei tule laivaan. Ostokset tuodaan putkea pitkin pois ja kuljettaja auttaa pakkaamaan niitä bussiin satamassa.

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 25.11.-21 ja retki toteutuu, mikäli vähintään 25 henkeä lähtee mukaan. Ilmoitathan ilmoittautuessasi mahdolliset ruoka-aineallergiat. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.