PORVOON TAIDETEHTAAN JOULUMARKKINAT & VANHA KAUPUNKI LA 10.12.

porvoo-g96f4ef783_1280.jpg
Joulumarkkinat_banneri_7 PIENEMPI.jpg

Lähde HämeBus ValmisMatkojen järjestämälle iloisen joulumielen retkelle etsimään lahjavinkkejä pukinkonttiin yli sadasta myyntipisteestä Porvoon Taidetehtaan perinteisiltä joulumarkkinoilta sekä ihailemaan kuvankaunista Porvoon vanhaa kaupunkia.

MATKAN HINTA 49€/hlö

sis. kuljetukset 

 

Joulumarkkinat ovat mukavasti sisätiloissa Taidetehtaalla, kahdessa eri kerroksessa ja jouluisia myyntipöytiä täyttävät käsintehdyt tuotteet, lahjat, jouluiset koristeet sekä joulupöydän herkut. Myös ulkoa löytyy mm. havutöitä, keramiikkaa, suolaisia ja makeita herkkuja. Taidetehtaan vierailun jälkeen piipahdetaan Brunbergin uudessa tehtaanmyymälässä makeilla ostoksilla ja sitten siirrytään Vanhaan Porvooseen, johon jää aikaa omatahtiseen kiertelyyn. Katujen molemmin puolin löytyy lukuisia pikkuputiikkeja, joissa saa ajan kulumaan mukavasti sekä samalla koet sitä aitoa joulun tunnelmaa ihastuttavissa Vanhan Porvoon maisemissa.

Viimeinen kuluton peruutuspäivä on 05.12.2022, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Matkalle mukaanpääsyä voi tiedustella myös tämän päivämäärän jälkeen. Matka maksetaan, kun toimistostamme on tullut vahvistus toteutumiselle. Maksutapoina käy lasku sähköpostitse ja kirjepostilla, maksut matkakaupassa sekä joissakin tilanteissa myös käteinen. Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdolliset ruoka-aineallergiat / muut tarvittavat lisätiedot / varaukset.

Retki toteutuu, mikäli vähintään 20 henkeä lähtee mukaan. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.