top of page

SERLACHIUS - TAIDEMATKA
MÄNTTÄÄN KE 29.03.

gosta-talvella2_edited.jpg

Lähde mukaan HämeBus ValmisMatkojen mielenkiintoiselle museokierrokselle Mänttään – tutustumaan Serlachiuksen vaiherikkaaseen elämään Gustafin ja Göstan näyttelyiden avustuksella sekä Mäntän kaupunkiin oppaan johtamalla bussikierroksella.

MATKAN HINTA 99€/hlö

sis. kuljetukset, sisäänp. /opastukset kiertoajelulla ja museoissa, lounaan sekä iltapäiväkahvit

 

G. A. Serlachius -yhtiön entinen, upea pääkonttori tarjoaa kävijöilleen tarinoita ja taidetta uteliaissa ja hiukan yllättävissäkin näyttelyissään. Uhkarohkeista liiketoimistaan tunnettu Gustaf Adolf Serlachius kuului suomalaisen paperiteollisuuden uranuurtajiin. Museot on nimetty tämän särmikkään persoonan mukaan.

Tarkempi ohjelma sekä aikataulu löytyy ladattavasta esitteestämme.

Viimeinen kuluton peruutuspäivä on 20.03.2023, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Matkalle mukaanpääsyä voi tiedustella myös tämän päivämäärän jälkeen. Matka maksetaan, kun toimistostamme on tullut vahvistus toteutumiselle. Maksutapoina käy lasku sähköpostitse ja kirjepostilla, maksut matkakaupassa sekä joissakin tilanteissa myös käteinen. Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdolliset ruoka-aineallergiat / muut tarvittavat lisätiedot / varaukset.

Retki toteutuu, mikäli vähintään 25 henkeä lähtee mukaan. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

VARAA MATKASI

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.

bottom of page