top of page

TAIKAHUILU-OOPPERA 
SUOMEN KANSALLISOOPPERASSA TI 18.04.

Taikahuilu_16-02-17_185-1000x643.jpg
kansallisooppera-logo.gif

HämeBusin kanssa pääset kokemaan valloittavan villin version klassikko-oopperasta. Supersuositusta oopperasta on tehty vuosien varrella monta versiota, mutta tällä kertaa Berliinin Komische Operin tuotannossa Taikahuilu etenee mielikuvituksellisesti mykkäelokuvan kultakauden hengessä.

MATKAN HINTA 129€/hlö

sis. kuljetukset sekä pääsylipun

”Animaatiota ja eläviä laulajia yhdistävä huikean hauska toteutus on saanut ylistävät arviot kaikkialla. Laulajien ja elokuvan tarkasti ajoitettu yhteistoiminta tuo näyttämölle Taikahuilun loputtoman rikkaan fantasiamaailman.

Tuttu tarina Paminaa etsivästä Taminosta, Papagenaa haikailevasta Papagenosta sekä valon ja pimeyden kamppailusta ovat entisellään, samoin Mozartin iki-ihana musiikki. Ja nyt Taikahuilun tarina etenee vielä entistä tiiviimmin, sillä puheosuuksien paikalla on elävää animaatiota ja tekstiä.”

Oopperaa suositellaan yli 7-vuotiaille.

Näytökseen ja esittäjiin voit tutustua vielä tarkemmin täällä:

https://oopperabaletti.fi/ohjelmisto-ja-liput/taikahuilu/

Viimeinen kuluton peruutuspäivä on 17.02.2023, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Matkalle mukaanpääsyä voi tiedustella myös tämän päivämäärän jälkeen. Matka maksetaan, kun toimistostamme on tullut vahvistus toteutumiselle. Maksutapoina käy lasku sähköpostitse ja kirjepostilla, maksut matkakaupassa sekä joissakin tilanteissa myös käteinen. Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdolliset ruoka-aineallergiat / muut tarvittavat lisätiedot / varaukset.

Retki toteutuu, mikäli vähintään 25 henkeä lähtee mukaan. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

VARAA MATKASI
bottom of page