top of page

TEEMU ROIVAISEN YSTÄVÄNPÄIVÄKONSERTTI HAIKON KARTANOSSA TI 14.02.

teemu_roivainen0916kp_edited.jpg
18011046.jpg

HämeBus ValmisMatkat järjestää ystävänpäivämatkan Porvoon Haikon Kartanoon nauttimaan juhlallisesta kolmen ruokalajin konserttimenusta sekä vuoden 2014 tangokuninkaan Teemu Roivaisen Rakkauslaulut-konsertista.

MATKAN HINTA 119€/hlö

sis. kuljetukset, konsertin, kolme ruokalajin konserttimenun, tervetulokuohuviinin sekä jälkiruokakahvit

 

”Haikon Kartanon juuret ulottuvat 1300-luvulle. Nykyinen Kartanon päärakennus on professori Armas Lindgrenin piirtämä ja se on vuodelta 1913. Haikon Kartano siirtyi Vuoriston suvun omistukseen vuonna 1965 ja seuraavana vuonna se aukesi Suomen ensimmäisenä Kartanohotellina.”

 

Upea Kartano tarjoaa ylellisen ja tyylikkään ympäristön ja on näin omiaan tarjoamaan myös romanttiset puitteet ystävänpäiväkonsertille.

 

Yllätä ystäväsi tai kumppanisi ja osta tämä matka hänelle lahjaksi!

Viimeinen kuluton peruutuspäivä on 31.01.2023, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Matkalle mukaanpääsyä voi tiedustella myös tämän päivämäärän jälkeen. Matka maksetaan, kun toimistostamme on tullut vahvistus toteutumiselle. Maksutapoina käy lasku sähköpostitse ja kirjepostilla, maksut matkakaupassa sekä joissakin tilanteissa myös käteinen. Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdolliset ruoka-aineallergiat / muut tarvittavat lisätiedot / varaukset.

Retki toteutuu, mikäli vähintään 25 henkeä lähtee mukaan. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.

bottom of page