Turun Kaupunginteatterissa pe 17.12.:
Klassikkonäytelmä
HUOMENNA HÄN TULEE

huomenna-han-tulee_1240 MAINOS.jpg

Lähde HämeBusin kanssa nauttimaan kulttuurielämyksestä Turun Kaupunginteatteriin. Nobel-palkitun Samuel Beckettin klassikkonäytelmä ’Huomenna hän tulee’ vuodelta 1949 on päivitetty taitavasti nykyaikaan.

MATKAN HINTA 99€ / hlö 

sis. kuljetukset sekä teatterilipun

”Ystävykset Vladimir (Martti Suosalo) ja Estragon (Mika Nuojua) seisovat tienposkessa ja odottavat sovittua tapaamista. Saapuvaksi odotetaan salaperäistä Godot-nimistä miestä, joka on välttämätöntä tavata. Varmuutta tapaamisen syystä tai luonteesta ei kuitenkaan ole.  Aikansa kuluksi parivaljakko täyttää hiljaisuutta sanailemalla. Odotuksen katkaisevat ohikulkeva herra Pozzo (Ville Majamaa) ja hänen kantajansa Lucky (Tomi Alatalo). Eriskummallisen parivaljakon saapuminen tuo vaihtelua, muttei vastauksia. ”

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 17.11.-21 ja retki toteutuu, mikäli vähintään 20 henkeä lähtee mukaan. Maksimilähtijämäärä on 40. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.