top of page

Päiväretki Tuurin kyläkauppaan tai
Ähtärin eläinpuistoon la 02.03.

40352508563_fcefbcf54b_c.jpg
ahtarizoo-panda.jpg

Lähde HämeBus ValmisMatkojen järjestämälle hyväntuuliselle päiväretkelle viettämään hiihtolomapäivää yksin, kaksin tai vaikka koko perheen kanssa Suomen suurimmassa kyläkaupassa viihtyen tai Ähtärissä monenkirjaviin eläimiin tutustuen. Valitset sitten kumman kohteen tahansa, saat varmasti ajan kulumaan nopeasti, sillä nähtävää on paljon!

MATKAN HINTA 45€ /hlö sis. kuljetukset 

 

”Alavuden Tuurissa, 500 asukkaan kylässä sijaitseva Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo ja samalla suosituin matkailukohde yli kuudella miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Jo yli 40 vuoden kokemuksella Kyläkauppa on kasvanut vuosien varrella huimasti sekä kooltaan että valikoimaltaan. Kyläkauppaa ja sen ympärille kasvanutta lähes sadan yrityksen kauppakylää ja sen ainutlaatuista ja välitöntä tunnelmaa on mahdotonta kuvata sanoin – se on itse koettava. Suomen halvin hintataso, onnistunein valikoima ja ystävällisin palvelu takaavat asiakastyytyväisyyden.”

 Ähtärin ehkä mielenkiintoisimmat asukit ovat viihtyneet jo vuodesta 2018 Suomessa – nimittäin touhukkaat pandat Lumi ja Pyry. Näitä veitikoita kannattaa lähteä katsomaan, sillä ne saatetaan palauttaa takaisin alkuperäiseen kotimaahansa Kiinaan.

Samalla pääsylipulla pääset myös eläinpuistoon sekä kotieläinfarmille.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.02.2024, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Kerrothan ilmoittautuessasi valitsemasi määränpään: Tuurin kyläkauppa vai Ähtärin eläinpuisto? Ähtäriin ostetaan omakustanteisesti pääsyliput, ja ennakkoon ostettuna kannattaa odottaa matkan toteutumisen vahvistus.

Matkalle mukaanpääsyä voi tiedustella myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Matka maksetaan, kun toimistostamme on tullut vahvistus toteutumiselle. Maksutapoina käy lasku sähköpostitse ja kirjepostilla, maksut matkakaupassa sekä joissakin tilanteissa myös käteinen. Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdolliset ruoka-aineallergiat / muut tarvittavat lisätiedot / varaukset.

Matka toteutuu, mikäli on vähintään 25 lähtijää. Pidätämme oikeuden matkan aikataulu ohjelma- muutoksiin.

Meiltä voit myös kätevästi varata mieleisesi paikan bussista hintaan 3€/paikka.

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.

bottom of page