Päiväretki Tuurin kyläkauppaan tai
Ähtärin eläinpuistoon la 26.02.-22

29384160437_2c5c201bb7_c.jpg

Lähde HämeBus ValmisMatkojen järjestämälle hyväntuuliselle päiväretkelle viettämään helmikuinen lauantaipäivä yksin, kaksin tai vaikka koko perheen kanssa Suomen suurimmassa kyläkaupassa viihtyen tai Ähtärissä monenkirjaviin eläimiin tutustuen. Valitset sitten kumman kohteen tahansa, saat varmasti ajan kulumaan nopeasti, sillä nähtävää on paljon! Ähtärin eläintarhassa myös talviunien nukkujat alkavat heräille tulevaan kevääseen.

MATKAN HINTA 39€ /hlö sis. kuljetukset 

 

”Alavuden Tuurissa, 500 asukkaan kylässä sijaitseva Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo ja samalla suosituin matkailukohde yli kuudella miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Jo yli 40 vuoden kokemuksella Kyläkauppa on kasvanut vuosien varrella huimasti sekä kooltaan että valikoimaltaan. Kyläkauppaa ja sen ympärille kasvanutta lähes sadan yrityksen kauppakylää ja sen ainutlaatuista ja välitöntä tunnelmaa on mahdotonta kuvata sanoin – se on itse koettava. Suomen halvin hintataso, onnistunein valikoima ja ystävällisin palvelu takaavat asiakastyytyväisyyden.”

Ähtärin ehkä mielenkiintoisimmat asukit ovat asustelleet jo yli 3 vuotta Suomessa – nimittäin touhukkaat pandat Lumi ja Pyry. Näitä veitikoita kannattaa lähteä katsomaan, vaikka uudelleenkin, ja samalla pääsylipulla pääset myös eläinpuistoon sekä kotieläinfarmille.

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 23.02.-22.

Retki toteutuu, mikäli vähintään 20 henkeä lähtee mukaan. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.