IRWIN & VEXI RINKELINKADUN POJAT
- Opastetut kierrokset bussilla Hämeenlinnassa kesällä 2021 -

HämeBus ValmisMatkat järjestää kesällä 2021 opastettuja kiertoajeluita 1.7.-12.8. torstaisin liittyen näiden tunnettujen muusikoiden menneisyyteen.

Irwin Goodman ja Vexi Salmi olivat suomalaisen musiikin edelläkävijöitä ja vaikuttajia. Irwin (oikealta nimeltään Antti Hammarberg) tunnetaan monesta voimakkaastikin kantaa ottavasta suomalaisesta iskelmälaulusta. Vexi (Veikko) Salmi oli sanoittajamestari, kenen vaikutus ja kädenjälki näkyy vielä tänä päivänäkin suomalaisessa musiikissa. Irwinin ja Vexin yhteinen tarina alkaa 40-luvun puolivälistä. Tarkemmin sanottuna Rinkelinkadulta, Hämeenlinnasta.

Tällä noin kahden tunnin kiertoajelulla tutustumme heidän lapsuuteen, hurjaan ja vaiherikkaaseen nuoruuteensa sekä aikamiesten haasteisiin sodasta toipuneessa Suomessa.

Oppaanamme toimii Kaija Jokinen. Hän on perehtynyt Irwinin ja Vexin elämään ja historiaan lähemmin ja hänen johdollaan pääsemme tutustumaan Rinkelinkadun poikien tärkeisiin paikkoihin Hämeenlinnassa ja Hattulassa (Ryysyranta).

KIERROKSEN HINTA: alk. 20€ /hlö

Osta lippu edullisemmin ja varaa paikkasi meidän matkakaupastamme tai Hotelli Vaakunasta            tai bussissa lippujen käteismyynti hintaan 25€ / hlö.

 

Lähdöt 1.7. alkaen aina TORSTAISIN 12.8. asti:                                   

 

Scandic Aulanko                                 klo 16:45

Rautatieasema / Hotelli Vaakuna    klo 16:50

Kasarmikatu/kävelykatu pys.             klo 16:55

Wetterhoffin tilausajopysäkki            klo 17:00                                           

 

Paluu käänteisesti, kierroksen kesto noin 2h.                                                  

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN VAADITAAN!

 

Huomioithat, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.