Pala Suomen kauneinta saaristoa
- opastettu kokopäiväretki
Kemiönsaaressa to 12.08.

HämeBus ValmisMatkat järjestää mieleenpainuvan opastetun kokopäiväretken luonnonkauniiseen Kemiönsaareen. Lähde viettämään rennon rempseä päivä tutustumalla tämän historiallisen kulttuuriympäristön saloihin.

MATKAN HINTA 109€ / hlö

sis. kuljetukset, opastukset ja sisäänpääsymaksut, lounaan sekä aamu- että iltapäiväkahvit.

 

Päivämme alkaa klo 9 aamukahveilla Cafe Adelessa, joka toimii Sagalund -museokokonaisuuden ohessa. Tästä lähdemmekin museon oman oppaan kanssa tutustumaan alueen historiallisesti merkityksellisiin rakennuksiin mm.: käräjätaloon, torppaan, maatilaan, huvilaan ja kouluihin. Seuraavaksi siirrymme Kemiön Pyhän Andreaksen kivikirkolle oman saaristo-oppaamme kanssa, missä hän kertoo kirkon historiasta ja nykyisyydestä. Seuraavana kohteenamme meillä on Taalintehtaan ruukkikylä, missä ruukkimuseon opas tutustuttaa meitä 1h ajan vanhahkon teollisuuskylän historiaan ja nähtävyyksiin. Tästä siirrymme bussilla paikallisista raaka-aineista tuotetulle herkulliselle lounaalle Kasnäs Paviljonkiin, samalla voit nauttia kesäisestä merimaisemasta. Iltapäivällä juomme vielä kahvit Söderlångvikin kartanolla ja oppaamme tutustuttaa meidät kartanon historiaan sekä taidenäyttelyihin.

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 12.07.-21 ja retki toteutuu, mikäli vähintään 25 henkeä lähtee mukaan. Maksimilähtijämäärä on 30. Ilmoitathan ilmoittautuessasi mahdolliset ruoka-aineallergiat. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithat, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.