Kesäteatteriretki Jokioisille KE 18.08.
Teatteri Tuntematon esittää:
Tuntematon sotilas

Lähde HämeBus ValmisMatkojen järjestämälle retkelle Jokioisten katettuun kesäteatteriin katsomaan Väinö Linnan romaanin pohjalta uudelleen dramatisoitu Tuntematon Sotilas -näytelmä.

MATKAN HINTA 65€ / hlö

sis. kuljetukset, pääsylipun sekä väliaikakahvit.

 

”20.12.2020 tuli kuluneeksi 100 vuotta kirjailija Väinö Linnan syntymästä. Teatteri Tuntematon haluaa kunnioittaa tämän suuren suomalaisen kirjailijan työtä esittämällä hänen tunnetuimman teoksensa. Näytelmä kertoo Suomen rakastetuimman ja legendaarisimman tarinan konekiväärikomppanian vaiheista läpi jatkosodan kauniilla musiikilla höystettynä.

Teatteri Tuntemattoman versiossa oman huomionsa saavat myös 100-vuotis juhliaan viettävät lotat, jotka palvelivat rintamalla monissa eri tehtävissä. Karjalaisen kansan ja evakkojen kohtaloita sivutaan haikean kauniin musiikin ja Antero Rokan roolihahmon kautta.”

Esityksessä on mukana liveorkesteri, jota johtaa kapellimestari Tuomo Sorri. Näytelmän on dramatisoinut ja ohjannut Sari Ojala. Näytelmän kestoa ei ole määritelty.

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 05.07.-21 ja retki toteutuu, mikäli vähintään 20 henkeä lähtee mukaan. Maksimilähtijämäärä on 40. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.