Kulttuurimatka kesäkaupunkiin Mikkeliin
TI-KE 20.-21.07.

Lähde mukaan HämeBus ValmisMatkojen järjestämälle monipuoliselle kulttuurimatkalle Saimaan rantakaupunkiin Mikkeliin. Luvassa mm. opastettuja kierroksia, kesäteatteria sekä yhden yön majoitus hotellissa.

MATKAN HINTA alk. 250€ / hlö

sis. kuljetukset nykyaikaisella linja-autolla, opastukset puutarhassa sekä museossa, sisäänpääsymaksun, lounaat (2 kpl), kesäteatterilipun sekä majoitus 2hh

Hinta 1hh 285€ / hlö

 

Lähdemme tiistaiaamuna matkaan kohti Saimaata. Saavuttuamme Mikkeliin nautimme Mikkelipuiston läheisyydessä sijaitsevan Ravintola Greenerin tarjoaman raikkaan makuisen lounaan. Tämän jälkeen siirrymme Mikkelipuistoon opastetulle puutarhakierrokselle, jonka meille pitää puiston oma puutarhuri.

Tästä siirrymme bussilla majoittumaan Sokos Hotel Vaakunaan Mikkelin keskustaan ja tässä välissä on mahdollista hiukan levähtää tai kierrellä kaupungilla, kunnes bussi lähtee n. klo 17:30 hotellin edestä Mikkelin Naisvuoren katetulle kesäteatterille, missä alkaa Junnu Vainiosta kertova esitys ”Sellaista elämä on” klo 18:00. Teatterilta saa poistua omaan tahtiin hotellille tai kaupungille, bussi lähtee noin 15 min. esityksen päättymisen jälkeen takaisin hotellille.

Keskiviikkoaamuna nautitaan runsas ja monipuolinen hotelliaamiainen ja luovutetaan huoneet. N. klo 9:45 bussi lähtee tänä kesänä avattuun uuteen Sodan ja Rauhan keskus Muistiin, joka sijaitsee Päämajamuseon kanssa samassa sotahistoriallisessa museokokonaisuudessa. Täällä meillä on todella kattava ja mielenkiintoinen opastus (kesto n. 3,5h) ja mahdollisuus omakustanteiseen kahvitaukoon.

Opastetun museokierroksen jälkeen lähdemme kotimatkalle ja poikkeamme lounaalle Tolkkilan Kartanossa, Kouvolassa.

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 30.06.-21 ja retki toteutuu, mikäli vähintään 20 henkeä lähtee mukaan. Maksimilähtijämäärä on 30. Ilmoitathan ilmoittautuessasi mahdolliset ruoka-aineallergiat ja muut toiveet. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.