Kesän ainutlaatuisin päiväristeily Itämerelle M/S Finlandialla la 19.06.

HämeBus ValmisMatkat järjestää karateenivapaan ja monipuolisella ohjelmalla varustetun päiväristeilyn Tallinnan kautta kesäiseen Hankoon lauantaina 19.06.

 

MATKAN HINTA: Alk. 79€ / hlö sis. kuljetukset sekä laivaliput kansipaikoin

 

Laiva lähtee Helsingistä klo 9:00 kohti Tallinnaa. Laivaan nousu alkaa 30 min. ennen ja otamme oman bussin mukaan laivaan. Laivalla on tarjolla aamiaisbrunssi tai skumppabrunssi. Tallinnaan laiva saapuu klo 11:15. Täällä ei ole maihin nousua. Risteily jatkaa matkaa tästä pienen pysähdyksen jälkeen kohti kesäistä Hankoa. Tässä kohtaa on kätevä tehdä laivan tax free -kaupasta ostokset/täydennykset juhannukseksi ja maksaa ne ennakkotilauskassalla. Siitä laivan henkilökunta toimittaa ostokset omaan bussiin teille valmiiksi kotimatkaa varten. Näin ollen ei tarvitse itse huolehtia ostoksista ja kantaa niitä mukana risteilyllä. Laivalla on monipuolinen ohjelma koko risteilyn ajan. Esim.: Trubaduuri, tanssit, stand up -show (Jaakko Saariluoma), live Bon Jovi -tribuuttibändi, kauneus ja muoti workshop, jalkapallon EM-kisa katsomo sekä monipuolisia makuelämyksiä.

Hankoon laiva saapuu 15:30 ja Hangossa omatoimiseen tutustumiseen on n. 2,5h aikaa.

Eckerön oma bussi kuljettaa Hangon keskustaan nonstoppina. Mahdollista osallistua myös opastetulle bussikiertoajelulle tai kävely kierrokselle (n. 1,5h). Klo 19:00 M/s Finlandia lähtee kohti Helsinkiä ja saapuu satamaan klo 23:00, mistä alkaa kotimatka.

 

Laivalla on panostettu turvalliseen matkustamiseen. Laivan täyttöaste on 50% ja maskisuositus matkustajilla. 

Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua Itämeren monipuolisimpaan karateenivapaaseen risteilyyn. 

 

Paikkoja on rajoitetusti.

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 04.06.-21 ja retki toteutuu, mikäli vähintään 25 henkeä lähtee mukaan. Maksimilähtijämäärä on 30.  

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

Huomioithat, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.