Ainutlaatuinen saaristokaupunki Parainen – opastettu kokopäiväretki to 29.07.

HämeBus ValmisMatkat järjestää monipuolisen ja mielenkiintoisen opastetun kokopäiväretken saaristokaupunkiin Paraisille. Lähde viettämään mukava päivä tutustuen moniin erityisiin kohteisiin tässä viihtyisässä pikkukaupungissa.

MATKAN HINTA 109€ / hlö

sis. kuljetukset, opastukset ja sisäänpääsymaksut, lounaan sekä iltapäiväkahvit

Saavumme Kaarinaan n. klo 10 tapaamaan saaristo-opastamme, joka tutustuttaa meidän saariston saloihin koko päivän ajan. Ensimmäisenä kohteenamme on keskiaikaisen Kuusiston Piispanlinnan rauniot, missä oppaamme vie meidät pienelle kävelykierrokselle. Tästä jatkamme matkaa bussilla historiallisesti merkittävään Qvidjan linnaan, missä myös luvassa opastettu kierros. Linna ja sen tilukset ovat nykypäivänä yksityisessä omistuksessa. Tämän jälkeen nautimme maittavan lounaan Tammiluodon viinitilalla, ja saamme samalla esittelyn viinitilan historiasta ja sen toiminnasta. Täällä on mahdollista tehdä myös ostoksia tilapuodista. Tästä siirrymme bussilla Paraisten keskustaan opastetulle kiertoajelulle ja tähän lukeutuu myös käynti avolouhoksen näköalapaikalla, mistä avautuu mahtava näkymä alas Nordkalkin louhosalueelle. Kiertoajelun kesto on n. 2h. Iltapäivällä käymme vielä Paraisten Portilla kahvittelemassa, ja täällä on mahdollisuus myös käydä kävellen omatoimisesti näköalapaikalla ihailemassa kauniin kesäisiä saaristomaisemia.

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 12.07.-21 ja retki toteutuu, mikäli vähintään 25 henkeä lähtee mukaan. Maksimilähtijämäärä on 30. Ilmoitathan ilmoittautuessasi mahdolliset ruoka-aineallergiat. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithat, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.