Päiväretki Tuurin kyläkauppaan tai
Ähtärin eläinpuistoon LA 24.07.

Lähde HämeBus ValmisMatkojen järjestämälle hyväntuuliselle päiväretkelle viettämään kesäinen sunnuntaipäivä yksin, kaksin tai vaikka koko perheen kanssa Suomen suurimmassa kyläkaupassa viihtyen tai Ähtärissä monenkirjaviin eläimiin tutustuen. Tuurissa on avoinna myös Miljoonativoli ja juuri kyseisenä viikonloppuna myös Miljoona koira -tapahtuma, ja Tuurissa on myös uudelleen avattu monipuolinen puutarhakauppa.

MATKAN HINTA 39€ / hlö sis. kuljetukset

PÄIVITYS ESITTEESEEN JA MATKAKAUPPAAN TULOSSA PIAN!

Alavuden Tuurissa, 500 asukkaan kylässä sijaitseva Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo ja samalla suosituin matkailukohde yli kuudella miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Jo yli 40 vuoden kokemuksella Kyläkauppa on kasvanut vuosien varrella huimasti sekä kooltaan että valikoimaltaan. Kyläkauppaa ja sen ympärille kasvanutta lähes sadan yrityksen kauppakylää ja sen ainutlaatuista ja välitöntä tunnelmaa on mahdotonta kuvata sanoin – se on itse koettava. Suomen halvin hintataso, onnistunein valikoima ja ystävällisin palvelu takaavat asiakastyytyväisyyden.                                                                                                 

Ähtärin ehkä mielenkiintoisimmat asukit ovat asustelleet jo 3 vuotta Suomessa – nimittäin touhukkaat pandat Lumi ja Pyry. Näitä veitikoita kannattaa lähteä katsomaan vaikka uudelleenkin, ja samalla pääsylipulla pääset myös eläinpuistoon sekä kotieläinfarmille.

Mikäli haluat vierailla Ähtärissä, tulee lippu ostaa itse paikan päältä tai valmiiksi netistä, kun matkan toteutuminen on vahvistunut.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 21.07.-21 ja retki toteutuu, mikäli vähintään 25 henkeä lähtee mukaan. Maksimilähtijämäärä on 30.  Kerrothan ilmoittautuessasi retkikohteen, minne haluat mennä.

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

LUE LISÄÄ MATKAESITTEESTÄ
VARAA MATKASI

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.