Verlan ruukki ja risteily Repoveden kansallispuistossa la 07.08.

Lähde HämeBus ValmisMatkojen järjestämälle mukavalle matkalle la 7.8. Verlan pieneen ruukkiyhdyskuntaan tutustumaan opastetusti tehdasmuseoon ja sen historiaan sekä nauttimaan luonnonrauhasta ja levollisuudesta Repoveden kansallispuisto -risteilyllä.

MATKAN HINTA 109€ / hlö 

sis. kuljetukset, opastuksen Verlassa, aamukahvit, ruokailun sekä risteilyn Repovedellä

 

Verlan ruukki syntyi 1870-luvun metsäteollisuuden tarpeisiin ja toimi aina 1964 vuoteen asti, jolloin siitä tuli UNESCO:n maailman perintökohde. Perillä meillä on sovittu opastus tehdasmuseossa. Kun olemme tutustuneet idylliseen Verlaan, jatkamme matkaa Orilammille, jossa ruokailemme viehättävässä pitkän perinteen omaavassa Sahanpatruunan pitopöydässä, jossa tarjoillaan suussa sulavia perinteisiä maalaisruokia.

 

Kun lounas on nautittu, on aika siirtyä Repoveden kansallispuiston laituriin, jossa meitä odottaa laiva Tuuletar II. Laiva vie meidät henkeäsalpaaviin maisemiin Repoveden kansallispuistoon, missä paikallishistoria tarinoineen, jylhät kalliot ja kauniit maisemat hurmaavat sekä iloinen ohjelma laivalla kruunaa koko risteilyn. Laivalla on myös A-oikeudet. Risteilyn aikana on mahdollista nauttia myös omakustanteiset nokipannukahvit maissa (5€ /hlö).

Käy tutustumassa Verlaan jo etukäteen matkaa odotellessa osoitteessa www.verla.fi

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 23.07.-21 ja retki toteutuu, mikäli vähintään 25 henkeä lähtee mukaan. Maksimilähtijämäärä on 30. Ilmoitathan ilmoittautuessasi mahdolliset ruoka-aineallergiat. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithat, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.