top of page

HAMINA TATTOO LA 3.8.

Varusmiessoittokunta-HTM-2018.jpg

Lähde HämeBus ValmisMatkojen järjestämälle mieleenpainuvalle päiväretkelle Haminaan nauttimaan sekä kotimaisten että ulkolaisten sotilassoittokuntien upeista marssi- ja musiikkiesityksistä. Tämä on elämys, jota kannattaa lähteä katsomaan paikan päälle.

MATKAN HINTA 109€/hlö

sis. kuljetukset ja pääsylipun

Bussimme starttaa aamulla Kanta-Hämeestä. Pidämme matkalla pienen tauon ja saavumme Haminaan n. klo 11:00. Mahdollisuus nauttia alla luetelluista ilmaiskonserteista ja omakustanteisesti ruokailla ennen päätapahtumaa klo 14:00 alkavaa Hamina Tattoo -spektaakkelia.

”Hamina Tattoo Festivaalin pääasia ja ehdoton kruunu ovat ainutlaatuiset marssishow’t Hamina Bastionissa. Parhaiden sotilassoittokuntien akrobaattiset kuviomarssiesitykset ja briljantti soitto kisaavat univormujen väriloiston kanssa Bastionin tapahtuma-areenalla. Hamina Tattoo - kansainvälinen sotilasmusiikkifestivaali järjestetään tänä vuonna heinä-elokuun taitteessa. Tuolloin maailman parhaat sotilassoittokunnat, valtioidensa virallisina edustajina kokoontuvat jälleen Suomeen ja Haminaan.”

Festivaaliohjelmistoon ja esiintyjiin voit tutustua ennakkoon täällä: https://www.haminafestivaltown.fi/tapahtumat/hamina-tattoo/esiintyjat/

 

Ilmaiskonserttien aikataulua:

11.00 Puistokonsertti, Kesäpuisto

  • The United States Army Field Band

12.00 Puolustusvoimien tapahtumakenttä avautuu, RUK:n päärakennuksen kenttä-alue

12.30 Linnoituksen wanhat pihat, pihakonsertti

13.00 Musiikkia Raatihuoneentorilla

  • Reservin rumpalit

14.00 Marssishow, Hamina Bastioni

16.30 Linnoituksen wanhat pihat, pihakonsertti

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.05.2024, jonka jälkeen vapaita paikkoja voi vielä tiedustella. Kun toimistostamme vahvistetaan matkan toteutuminen, niin silloin tulee myös lasku. Maksutapoina käy lasku sähköpostitse ja kirjepostilla, maksut matkakaupassa sekä joissakin tilanteissa myös käteinen. Kuluton peruutus 6 viikkoa ennen retkipäivää, sairaustapauksia varten muistutamme ottamaan matkavakuutuksen hyvissä ajoin ennen matkaa. Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdolliset ruoka-aineallergiat / muut tarvittavat lisätiedot / varaukset. Pidätämme oikeuden matkan aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.

Meiltä voit myös kätevästi varata mieleisesi paikan bussista hintaan 3€/paikka.

Matka on tulossa pian matkakauppaan!

Retki toteutuu, mikäli vähintään 25 henkeä lähtee mukaan. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

VARAA MATKASI
bottom of page