HämeBus Oy:n tietosuojaseloste

Meille on tärkeää, että verkkosivujemme käyttäjänä, asiakkaanamme tai yhteistyökumppaninamme saat tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi sekä siitä, että huolehdimme tietosuojasi toteutumisesta.

TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA

Keräämme henkilötietojasi muun muassa asiakkuuden tai yhteistyön hoitamiseen, liiketoimintamme kehittämiseen sekä markkinoinnin suunnitteluun.

Käsittelemämme tiedot ovat pääosin sellaisia, joita annat itse käyttäessäsi verkkosivustoamme tai ostaessasi tuotteitamme.

Käsittelemme henkilötietojasi tilausten käsittelemiseksi, lähettäessämme asiakasviestintää tai markkinointimateriaalia sekä toteuttaaksemme yhteistyötä.

Kunnioitamme yksityisyydensuojaasi kaikessa suorittamassamme käsittelyssä. Emme käsittele sinuun suoraan yhdistettävissä olevia tietoja, ellei se ole välttämätöntä käsittelyn tarkoitusten toteuttamiseksi.

Voit itse vaikuttaa siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi. Kerromme alla sinulle oikeuksistasi rekisteröitynä ja siitä, miten voit niitä käyttää.

TIEDONSAANTIOIKEUS 

Rekisteröidyllä asiakkaalla on oikeus tietää henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä asioista ja ne selviävät tästä selosteesta. 

 

TARKASTUSOIKEUS

Asiakkaalla on oikeus tarkistaa mitä tietoja hänestä on rekisteriin tallennettu. Pyyntö on esitettävä kirjallisesti, vaikka sähköpostilla tai tekstiviestillä. 

 

TIETOJEN KORJAUS 

Asiakkaalla on oikeus vaatia rekisterinpitäjää korjaamaan rekisterissä olevia tietoja (esimerkiksi nimi, osoite, puhelinnumero tai sähköposti). Korjaukset on ilmoitettava kirjallisesti, ensisijaisesti sähköpostilla. 

 

KIELTO-OIKEUS 

Asiakkaalla on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käyttämästä hänen tietoja markkinointitarkoituksiin ja oikeus vaatia rekisterinpitäjää poistamaan hänen tietonsa kaikista rekisterinpitäjän järjestelmistä ilmoittamalla siitä kirjallisesti. Mikäli olette rekisteröitynyt asiakkaaksemme ja haluatte käyttää oikeuksianne tai teillä on kysyttävää henkilötietojen käsittelystä, ottakaa yhteyttä toimistoomme, autamme parhaamme mukaan. 

 

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS 

Asiakasrekisteriin on merkitty asiakastiedot. Rekisteröinnin perusteena on rekisteröidyn myynti- tai palvelusuhde. Tietoja käsitellään sovittujen palvelujen tuottamiseen, tuotteiden ja palvelujen toimittamiseen asiakkaalle, tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen ja laskutukseen. Henkilötietoja siirretään yhteistyökumppaneille asiakkaan matkaan liittyvien palveluiden toimivuuden varmistamiseksi ja viranomaismääräysten mukaan. 

 

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ 

Asiakkaan henkilötietoihin kerätään nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja asiakkaan varaustiedot. Mahdolliset erikoisruokavaliot ja ruoka-allergiat, liikuntarajoitteet, passinnumero ja syntymäaika tallennetaan asiakasrekisteriin vain perustelluista syistä, yleensä nämä kysytään joka varauksen kohdalla uudelleen. Asiakkaan itse luovuttamat tiedot matkavarauksen yhteydessä omalla ja toisten matkustajien suostumuksella sekä matkojen ja lisäpalveluiden ostoista ja tarjouspyynnöistä kertyvät tiedot asiakkaan ollessa varaaja, seuralainen tai osa ryhmää tallennetaan asiakasrekisteriin. Palvelujen toteuttamiseksi luovutetaan palvelun kannalta välttämättömät tiedot palvelun tarjoajalle kuten laiva-, lento-ja bussiyhtiölle, majoituspaikoille, ravintoloille tai konsulaateille. Tietoja siirretään EU:n ja ETA:n ulkopuolelle jos matkakohde tai matkan toteutus tätä edellyttää tai jos se muutoin on välttämätöntä henkilötietolain mukaan. Asiakasrekisteri on pääasiassa digitaalisessa muodossa. Digitaalisesti tallennetut ja käsiteltävät tiedot ovat tietokannassa, jotka ovat palomuurein, henkilökohtaisten salasanojen ja muiden teknisten keinojen avulla suojattuja. Rekisteriä käsittelee ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan se kuuluu. Rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Lasku- ja kuittikopiot sekä mahdolliset ryhmänkerääjille osoitetut tarjoukset ja yksittäisten henkilöiden matkavahvistukset, lippukopiot tai viisumikopiot paperisena tulosteena käsitellään erityistä huolellisuutta noudattaen ja tuhotaan niiden tultua tarpeettomiksi. Hävitettävä materiaali laitetaan lukittuun jäteastiaan ja hävitetään asianmukaisesti. Varaamme oikeuden muuttaa, lisätä, poistaa tietosuojan osia milloin tahansa päivittämällä ajankohtainen tieto nettisivuille.

Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla yhteyttä

HämeBus Oy
Kiusamäentie 68

14300 Renko
myynti@hamebus.fi
Puh. 044-5642937