top of page

Helatorstain käsityömatka
Tallinnaan ke-to 17.-18.05.

estonia-g4b1eabf3a_1280.jpg
sewing-kit-g08569118c_1280.jpg

Lähde mukaan jo muutamana vuonna aiemmin järjestetylle käsityön harrastajien Tallinnan matkalle! Laivamatkat risteillään Viking XPRS -laivalla ja menomatkan yö nukutaan laivan hytissä. HämeBussin laadukkaalla bussikyydillä pääset kätevästi kiertelemään Tallinnan käsityöliikkeet.

MATKAN HINTA alk. 109€/hlö

sis. kuljetukset, yö laivassa 2hh hyteissä, hotelliaamiaisen, laivamatkat ja bussin mukana Tallinnassa

 

Lisähinnasta on varattavissa laivalle ruokailut, sekä paluumatkalle hytti.

Kysy näiden hinnoista ilmoittautuessasi.

 

Matkamme alkaa keskiviikkona iltapäivällä Kanta-Hämeestä kohti Katajanokkaa. Menomatkan yö nukutaan laivan hyteissä ja aamulla nautitaan monipuolinen hotelliaamiainen Hestia Hotels Seaportissa.

Aamupalan jälkeen bussi starttaa satamasta matkaohjelman mukaisesti, pysähdymme mm. Aade Lông Oü, Liann Löngad Kadaka, Karnaluks ja Super Alko. Mukaan matkalle voi myös lähteä niin, että kulkee Tallinnassa omaan tahtiin, käsityömatkalle ei ole siis pakko osallistua.

Paluulaiva lähtee Tallinnasta klo 17:00 ja satamassa on hyvä olla n. tuntia ennen lähtöselvityksessä. Helsingistä bussi lähtee kotimatkalle, kun koko ryhmä on kyydissä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 17.04.2023, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Matkalle mukaanpääsyä voi tiedustella myös tämän päivämäärän jälkeen. Matka maksetaan, kun toimistostamme on tullut vahvistus toteutumiselle. Maksutapoina käy lasku sähköpostitse ja kirjepostilla, maksut matkakaupassa sekä joissakin tilanteissa myös käteinen.

Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdolliset ruoka-aineallergiat / muut tarvittavat lisätiedot / varaukset.

Retki toteutuu, mikäli vähintään 25 henkeä lähtee mukaan. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

VARAA MATKASI

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.

bottom of page