top of page

Norjan kiertomatka:
LILLEHAMMER - GEIRANGER - LOM - OSLO
SU-SU 31.07.-07.08. (7 VRK)

landscape-g28fe64885_1280.jpg

Lähde mukaan uudelle matkallemme kiertelemään bussilla Norjan jylhiä maisemia. Pääset kaikenkattavasti tutustumaan kohteisiin oppaan johdolla sekä kokemaan vuonojokiristeilyn pohjoismaiden mahtavimmissa vuoristomaisemissa.

MATKAN HINTA alk. 1050€/hlö

Sis. bussikuljetus sekä ryhmänjohtajapalvelut, majoitukset kohteissa 2hh aamiaisella,  laivamatkat B-luokan hytissä, opastukset koko matkan ajan sekä sisäänpääsy Dalsnibban näköalapaikalle sekä vuonoristeilyn

 

Puolihoidolla 2hh 7 vrk +200€ / hlö (sis. 5 x päivällistä)

Lisähinnasta (7 vrk): 1hh +300 €, A-luokan hytit, päivällisbuffet laivalla 34€, meriaamiainen laivalla 12€

 

Matkan aikana on mahdollista tutustua kohteisiin myös omatoimisesti. Matkan tarkempi aikataulu laaditaan lähempänä matkan ajankohtaa jaettavaksi jokaiselle bussissa.

Matkaa taitetaan rennosti HämeBusin hyvin varustellulla ja mukavalla turistibussilla, taukoja sopivasti pitäen. Busseillamme matkustat turvallisesti, sillä bakteereja poistavasta ilmanvaihdosta sekä  riittävästä hygieniasta ja puhtaudesta huolehditaan antaumuksella, niin ennen lähtöä kuin matkan           aikana ja sen jälkeenkin.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.06.2022, jolloin viim. suoritetaan matkan kokonaishinnasta 50% suuruinen varausmaksu. Ilmoittautuminen on sitova maksetun varausmaksun jälkeen. Loput matkapaketin hinnasta maksetaan 21 vrk ennen matkaa. Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdolliset ruoka-aineallergiat / muut tarvittavat lisätiedot / varaukset.

Matka toteutuu, mikäli vähintään 25-30 henkeä lähtee mukaan. 

Lue lisää matkaohjelmasta sekä matkaehdoista alta ladattavasta esitteestä!

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

bottom of page