top of page

OPASTETTU VIERAILU EDUSKUNTAAN & FAZERILLE TO 21.03.

Iltatalo_banneri.jpg
1200px-Fazer_logo_2017.svg.png

HämeBus ValmisMatkat järjestää päiväretken pääkaupunkiseudulle tutustumaan oppaan johdolla Arkadianmäellä sijaitsevaan Eduskuntataloon ja sen toimintaan sekä Karl Fazerin historiaan ja suklaanteon saloihin Fazerin vierailukeskuksessa.      

 

MATKAN HINTA: 68€/HLÖ

sis. kuljetukset, opastukset kohteissa sekä lounaan

Vierailemme aamupäivällä Eduskuntatalossa, opastetun kierroksen kesto noin 1h. Vierailun aikana pääsemme tutustumaan Eduskuntaan ja sen toimintaan. Kierroksen jälkeen siirrymme bussilla Fazerin Vierailukeskukseen, missä opas kertoo näyttelykierroksella kattavasti Fazerin käyttämistä raaka-aineista, historiasta ja laajasta tuotevalikoimasta. Vierailukokemus on inspiroiva, interaktiivinen ja opetuksellinen. Vierailun päätteeksi jokainen saa suun makeaksi ja muistoksi pienen lahjakassin Fazerilta. Ennen opastettua kierrosta nautimme lounaan Fazerin omassa ravintolassa.

Tarkemman aikataulun löydät alta ladattavasta matkaesitteestä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 04.03.2024, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. 

Matkalle mukaanpääsyä voi tiedustella myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Matka maksetaan, kun toimistostamme on tullut vahvistus toteutumiselle. Maksutapoina käy lasku sähköpostitse ja kirjepostilla, maksut matkakaupassa sekä joissakin tilanteissa myös käteinen. Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdolliset ruoka-aineallergiat / muut tarvittavat lisätiedot / varaukset.

Matka toteutuu, mikäli on vähintään 25 lähtijää. Pidätämme oikeuden matkan aikataulu ohjelma- muutoksiin.

Meiltä voit myös kätevästi varata mieleisesi paikan bussista hintaan 3€/paikka.

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

TILAA MATKAKIRJEEMME

Tuoreimmat matkauutiset suoraan sähköpostiisi.

bottom of page