top of page

PÄÄSIÄISMATKA VUOKATTIIN,
Keväällä parhaat hiihtokelit 
to-ma 28.03.-01.04. 5 pv

finland-g34b85bc36_1280.jpg

Lähde HämeBusin Valmismatkalle Vuokattiin viettämään mukava ja kiireetön pääsiäisviikonloppu.

MATKAN HINTA alk. 447€/hlö 

Sis. bussikuljetus sekä ryhmänjohtajapalvelut, 4 yön majoitus 2hh aamiaisella, iltasaunan sekä kuntosalin käytön

2 ruokalajin puolihoidolla 2hh 5 pv +32€ / hlö / pv

3 ruokalajin puolihoidolla 2hh 5 pv +37€/ hlö/ pv 

Lisähinnasta (5 pv): 1hh +178€ aamiaisella

 

Vuokatissa on oiva mahdollisuus viettää aikaa keväisillä hangilla hiihtäen, tai nauttien ulkoilusta ja hyvästä ruuasta/ seurasta. Vuokatista löytyy monenlaista aktiviteettiä, kuten esimerkiksi kylpylä Katinkulta, missä on mukava rentoutua saunoen ja kylpien. Valaistua latua Vuokatissa on 32 kilometriä.  Siellä ladut ovat kunnoltaan Suomen parhaimpia. Tästä kertoo myös se, että Vuokatissa järjestetään Suomen Cup -hiihtokilpailut.

Matkaa taitetaan rennosti HämeBusin hyvin varustellulla, puhtaalla ja mukavalla turistibussilla, taukoja sopivasti pitäen. Ammattitaitoiset kuljettajamme tekevät matkasta mahdollisimman sujuvan ja turvallisen.

Tällä matkalla ei ole erikseen järjestettyä ohjelmaa, vaan matkan voi viettää parhaaksi katsomallaan tavalla.

 

MAJOITTUMINEN: Break Sokos Hotel Vuokatti

Hotellilla ovat käytössä sauna ja kuntosali. Hotellissa sijaitsee myös tunnelmallinen ja laadukas ravintola Kippo ja rennompaan menoon Ravintola Amarillo. Näissä on mukava viettää iltaa, vaikka drinkin äärellä hiihtopäivän päätteeksi! Hotel Vuokatista on matkaa vain 100m lähimmälle ladulle ja n. 1,5km lähimpään rinteeseen. Vuokatin keskustaan on matkaa n. 3km, sieltä löydät yleisimmät palvelut.

Tämä matka ei tule poikkeuksellisesti matkakauppaan myyntiin!

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 04.03.2024, , jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Tällöin viimeistään toimistostamme lähetetään varausvahvistus sekä varausmaksulasku (puolet matkan hinnasta). Loput matkan hinnasta laskutetaan kahden (2) viikon aikana matka-ajankohdasta. Matkalle mukaanpääsyä voi tiedustella myös viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdolliset ruoka-aineallergiat / muut tarvittavat lisätiedot / varaukset.

Retki toteutuu, mikäli vähintään 20 henkeä lähtee mukaan. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

bottom of page