top of page

Savonlinnan Oopperajuhlat
la-su 02.-03.07.
Esityksenä: CARMEN

castle-g6d6ebccf7_1280.jpg

Lähde nauttimaan intohimoisesta Carmen-oopperasta Olavinlinnaan tulevana kesänä sekä vierailemaan Johanna Oraksen Taidekartanossa Punkaharjulla.

MATKAN HINTA alk. 385€/hlö - 1hh lisä +60€

sis. kuljetukset, yöpyminen 2hh aamiaisella, lounaat Tertin Kartanossa ja Punkaharju Resortissa, pääsylippu oopperajuhlille sekä vierailun Taidekartanossa

 

Lähdemme matkaan Kanta-Hämeestä lauantaiaamuna 2.7. Menomatkalla ruokailemme Tertin Kartanossa maittavan ja monipuolisen lounaan, ja samalla kuulemme palan tämän kartanon pitkää historiaa, joka ylettää aina 1500-luvulle asti. Mahdollisuus tehdä paikan päällä ostoksia vaikkapa tuliaisiksi Kartanon tallipuodista.

Itse Savonlinnaan saavumme iltapäivällä, jolloin jää vielä hyvin aikaa piipahtaa vaikkapa kesäisellä torilla tai tutustumassa muutoin kauniiseen kesäkaupunkiin. Savonlinnassa majoitumme hotelli Pietari Kylliäiseen, josta on noin alle kilometrin (1km) kävelymatka Olavinlinnaan oopperajuhlille. Heinäkuisena lauantai-iltana on mukavaa nauttia taianomaisesta tunnelmasta Carmenin lumoissa (joka on yksi suosituimmista oopperoista).

Sunnuntaina 3.7. lähdemme aamiaisen jälkeen upealle Punkaharjulle tutustumaan Taidekartano Johanna Oraksen näyttelyihin Johannan itsensä ja miehensä Reijo Oraksen johdolla. Kansallismaiseman syleilyssä sijaitseva Taidekartano kutsuu vierailijat aidosti mukaan taiteen kiehtovaan maailmaan. Maalausten ja leppoisan tunnelman äärellä voi hetkeksi unohtaa arjen kiireet ja antaa siveltimen vetojen viedä pienelle seikkailulle.

                          Tämän vierailun jälkeen siirrymme ruokailemaan Punkaharju Resortiin.                           

Vatsat pinkeinä on mukava aloittaa kotimatka.

Viimeinen ilmoittautumis- ja maksupäivä on 30.04.2022.

Tällöin laskutamme myös varausmaksun, joka on -30% matkan hinnasta. Loput laskutamme n. 4 viikkoa ennen matkaa. Matkan voi myös maksaa kokonaan yhdellä laskulla.

Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä kertoa mahdolliset ruokaaineallergiat / muut tarvittavat lisätiedot / varaukset.

Retki toteutuu, mikäli vähintään 20 henkeä lähtee mukaan. 

Ilmoittautumiset / matkatiedustelut:

puhelimitse toimistoomme 044-9886896 -- sähköpostitse valmismatkat@hamebus.fi

 

Huomioithan, että käytämme varauksissa Liikuttajat-palvelua ja tämän takia maksun saajana näkyy Liikuttajat Oy ja vahvistussähköposti tulee Liikuttajien asiakaspalvelun osoitteesta.

bottom of page